Lancering kaakpunt

Ik ben Fien en werk al jaren met mensen die lijden aan kaakklachten zoals bruxisme, kaakpijn en kaakklemmen. Ik heb altijd gezocht naar manieren om deze mensen beter te kunnen helpen, en ik ben daarom enorm blij om jullie vandaag te kunnen vertellen over KaakPunt, mijn nieuwe online ondersteuningsprogramma.

Met KaakPunt helpen we mensen online bij het oplossen van de negatieve gevolgen van bruxisme. Ons team van professionals, bestaande uit kinesitherapeuten en andere experts, staat klaar om jou te helpen bij dit probleem. Gedurende een aantal weken leren we je alle zaken die je zelf kan doen om de problematiek aan te pakken, zodat we samen komaf kunnen maken met het klemmen en knarsen.

We bieden een unieke en handige manier om mensen te ondersteunen bij het aanpakken van kaakklachten, en dit vanuit het comfort van hun eigen huis. Zo hoef je niet te reizen of tijd te nemen om naar een praktijk te komen, en kan je op je eigen tempo werken aan je kaakgezondheid.

Screenshot kaakpunt.be (momenteel beschikbaar via https://www.fienjonnaert.be/knarsen/)

Als professioneel team zijn we ervan overtuigd dat KaakPunt een enorme hulp zal zijn voor veel mensen met kaakklachten. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het oplossen van je problemen, en om samen met jou komaf te maken met het klemmen en knarsen.

Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek hoe KaakPunt jou kan helpen bij het oplossen van je kaakklachten. Wij staan klaar om je te helpen!


Geplaatst

in

door